Контакти:

77202, Івано-Франківська обл.,
Калуський район, м.Болехів,
вул. Січових Стрільців, 9

Телефонуйте, адже ми завжди раді поспілкуватися!

Культурно-туристичний маршрут "Шляхами Наталії Кобринської у Болехові"

27 вересня, у Музей історії міста Болехова імені Романа Скворія відбулася фотовиставка, присвячена видатній українській письменниці та активістці Наталії Кобринській. Відвідувачі мали нагоду поглибити своє знання про життя та діяльність цієї видатної жінки.

Виставка, яка відбулася в рамках реалізації проекту культурно-туристичного маршруту "Шляхами Наталії Кобринської у Болехові", зібрала публіку різного віку та інтересів, що прагнули дізнатися більше про життя та досягнення Наталії Кобринської.

На виставці були представлені найкращі роботи учнів Будинку дитячої та юнацької творчості, які зображали різні аспекти життя та діяльності цієї видатної особистості. Фотографії показали важливі події з її життя та відобразили її внесок у культуру та історію нашого регіону.

Захід отримав великий інтерес та позитивні відгуки від відвідувачів. Гості були вражені вмінням молодих фотографів передати дух історії та важливість спадщини Наталії Кобринської через об'єктив камери.


Болехівська міська рада вислює щиру подяку Українському культурному фонду за підтримку цього проекту. Дякуємо Олегу Костіву та учням Болехівському будинку дитячої та юнацької творчості за їх творчість. Дякуємо всім, хто відвідав виставку і долучився до вшанування спадщини Наталії Кобринської.

Ми разом продовжуємо досліджувати та пам'ятати нашу важливу історію.

Ctrl
Enter
Знайшли помЕлку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter